Winnaar filmpje van de maand februari

16 mrt 2020

Jullie hebben weer met zijn allen gestemd en… de winnaar is bekend. In totaal zijn er bijna 14.000 stemmen uitgebracht. Jesse (9 jaar) is de winnaar geworden. Hij kreeg in totaal 533 stemmen voor zijn filmpje ‘An der schönen blauen Donau’. Daarmee is hij de winnaar van het filmpje van de maand geworden! 

Bij De Muziekwedstrijd bepaalt het publiek mee wie prijzen krijgt. Tussen 1 en 15 maart konden jullie stemmen op je favoriete filmpje. En dat deden jullie massaal. Uiteindelijk ging Jesse er dus met de prijs vandoor.

Over zijn filmpje zegt hij: Als ik dit lied speel, denk ik aan de golven van de rivier de Donau. Dat vind ik leuk om te spelen

 

Andere prijswinnaars 

Nieuwsgierig naar de winnaar van het filmpje van de maand januari? Check dan dit bericht. En ondertussen is onze professionele jury druk bezig om alle andere filmpjes te beoordelen. Binnenkort maken we hun oordeel bekend en dan zijn alle prijswinnaars bekend.

Meer informatie over de prijswinnaars volgt snel. Door de actualiteit rond het coronavirus is de Muziekdag geannuleerd. We werken hard aan een passende en muzikale oplossing. Houd onze website in de gaten!