De wedstrijd

De Muziekwedstrijd is de leukste muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 19 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument. Zingen mag ook! Upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via onze site of de gratis app. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Je kunt een filmpje insturen van 28 maart t/m 10 mei 2020. Voor het wedstrijdreglement klik hier.

Tijdens De Muziekwedstrijd regent het prijzen! Iedereen die meedoet maakt kans op mooie, muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg en je kunt stemmen op het beste filmpje. Sowieso krijgt elke deelnemer van ons een diploma opgestuurd met tips van de professionele jury. 

Natuurlijk sluiten we De Muziekwedstrijd feestelijk en muzikaal af. Luister op De Muziekdag naar deelnemers en prijswinnaars, ga in gesprek met professionele muzikanten en doe mee aan toffe, muzikale activiteiten. Ook als je geen prijswinnaar bent, is dit een geweldige dag om mee te maken! Volg onze kanalen voor de bekendmaking van de datum en locatie.