De wedstrijd

De Muziekwedstrijd is de leukste muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument. Zingen mag ook! Upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via onze site of de gratis app. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Je kunt een filmpje insturen van 6 januari t/m 28 februari 2020. Voor het wedstrijdreglement klik hier.

Tijdens de Muziekwedstrijd regent het prijzen! Iedereen die meedoet maakt kans op mooie, muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En elke maand kiezen we met elkaar het ‘filmpje van de maand’. Sowieso krijgt elke deelnemer van ons een diploma opgestuurd met tips van de professionele jury.

Natuurlijk sluiten we De Muziekwedstrijd feestelijk en muzikaal af. Op 29 maart organiseren we voor alle deelnemers de Muziekdag, in TivoliVredenburg. Ook als je geen prijs wint, is er van alles te beleven. Daar moet je dus bij zijn. Zet de datum dus vast in je agenda!