Stem nu op het beste filmpje van februari!

01 mrt 2020

Het mooiste, beste of leukste filmpje van februari? Dat bepalen we met elkaar! Van 1 tot en met 15 maart kun je stemmen op het filmpje van de maand. Wie is jouw favoriet? 

Bij De Muziekwedstrijd bepaal jij mee wie prijzen krijgt. Dat doen we met het filmpje van de maand. Stem op jouw favoriete filmpje en roep anderen op dat ook te doen.  Het filmpje met de meeste stemmen belonen we met een mooie, muzikale prijs!

Heb je zelf een filmpje ingestuurd in februari? Roep dan iedereen op om op jouw filmpje te stemmen! WhatsApp dus al de juf of meester en al je vrienden en deel een stemoproep met je filmpje op Facebook of Instagram.

Hoe werkt het stemmen?
Van 1 tot en met 16 maart is het stemmen geopend. Je kunt dan stemmen op het filmpje van de maand januari. Zoek jouw favoriete filmpje uit en klik onderaan het filmpje op de stemknop. Bevestig je stem per mail en jouw stem wordt meegeteld. Je mag op meerdere filmpjes stemmen, maar slechts één keer per filmpje. Let op: je stem telt pas mee als je de bevestigingsmail in je mailbox hebt aangeklikt.

Winnaar
Op 17 maart maken we de winnaar bekend via onze site en Facebook. De winnaar is degene met de meeste stemmen. Natuurlijk krijgt de winnaar een mooie, muzikale prijs!