Wedstrijdreglement

Wedstrijdreglement de Muziekwedstrijd 2021

 • Je kunt meedoen aan De Muziekwedstrijd als je op 20 februari 2021 minimaal 4 jaar oud bent en op 9 mei 2021 maximaal 12 jaar oud bent en in Nederland of Vlaanderen woont. 
 • Er zijn twee leeftijdscategorieën. Bij alle filmpjes wordt bij de jurering rekening gehouden met de leeftijd van de deelnemers. 
  Categorie 1: 4 tot en met 8 jaar 
  Categorie 2: 9 tot en met 12 jaar 
 • Als je meedoet met een groepje zijn er twee mogelijkheden. Voor de groepen tot en met drie kinderen moeten alle kinderen in het filmpje 4 t/m 12 jaar zijn. Bij groepjes vanaf 4 kinderen mogen er ook ouders en/of verzorgers meedoen, mits tenminste driekwart van het groepje 4 tot en met 12 jaar oud is.  
 • Je mag door iedereen worden begeleid. De begeleider wordt niet door de jury beoordeeld en kan dus ook geen prijzen winnen.
 • Je mag meerdere filmpjes insturen met een maximaal aantal van 3 filmpjes per persoon
 • Het hele filmpje mag maximaal 4 minuten duren! Korter mag, langer niet. Eventuele aankondigingen of applaus worden meegerekend in deze 4 minuten.
 • De Muziekwedstrijd 2021 is geopend van 20 februari tot en met 9 mei 2021.  Je kunt een filmpje insturen via de gratis app of de website. Nadat je een filmpje hebt ingestuurd ontvang je een bevestigingsmail. Je inschrijving is compleet als je de bevestiging in de mail hebt aangeklikt en alle gegevens hebt ingevuld.  
 • Alle inzendingen zijn te zien op de website, de app en het YouTubekanaal van De Muziekwedstrijd of het Prinses Christina Concours. Alle inzendingen worden vijf jaar bewaard. Bij aanmelding geven deelnemers en hun ouders toestemming voor gebruik van de filmpjes in de app, op de website en op social media van De Muziekwedstrijd en het Prinses Christina Concours.
 • De persoonsgegevens die jij en/of je ouder(s) of verzorger(s) opgeven en de gegevens die bij De Muziekwedstrijd worden verzameld, worden door ons uitsluitend gebruikt voor promotie van De Muziekwedstrijd en onze overige activiteiten. De gegevens worden niet aan anderen verstrekt. Door middel van aanmelding geven jij en je ouder(s) of verzorger(s) toestemming voor het bewaren en gebruik van deze gegevens. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
 • Een jury van zorgvuldig uitgekozen, jonge, professionele muzikanten, bekijkt alle filmpjes en maakt een lijst van de beste inzendingen. Een tweede jury van professionele, bekende muzikanten kiest daarna de prijswinnaars uit. Prijswinnaars en finalisten krijgen in juni 2021 persoonlijk bericht.
 • De winnaars worden bekend gemaakt op de website en social media van De Muziekwedstrijd. We sluiten De Muziekwedstrijd feestelijk af. De coronamaatregelen bepalen hoe we dat doen. Misschien is het digitaal of misschien kunnen we een feestelijke Muziekdag organiseren. Houdt de website in de gaten voor meer nieuws.
 • Over de jury-uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Als een groepsinzending wint en het niet voor de gehele groep mogelijk is om bij de verzilvering van de prijs aanwezig te zijn, heeft de rest van de groep niet automatisch het recht op nog een prijs.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar tegen contant geld.
 • Bij De Muziekwedstrijd bepaal jij mee wie een prijs wint. Beloon het beste, grappigste of muzikaalste filmpje met jouw stem. Degene met de meeste stemmen wint een prijs! Er is één stemronde waarmee twee publieksprijzen te winnen zijn. Degene met de meeste stemmen en degene daarna winnen de publieksprijs. Stemmen kan van 10 mei tot en met 24 mei. Om te stemmen ga je naar jouw favoriete filmpje in de app en klik je op de stem- button. Vanaf 10 mei kun je stemmen. Je krijgt een mail ter controle. Als je op de link in de mail hebt geklikt heb je gestemd op het filmpje.

Denk er aan om dit reglement ook door je ouder(s)/ verzorger(s) te laten lezen!