Stem nu op jouw favoriete filmpje!

16 okt 2023

Het publieksstemmen is geopend! Tot en met zondag 22 oktober a.s. kun je stemmen op jouw favoriete filmpje. Het filmpje met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. Zo bepaal jij mee wie er in de prijzen valt bij De Muziekwedstrijd 2023. De Publieksprijs wordt slechts één keer uitgereikt.

Heb je zelf een filmpje ingestuurd de afgelopen weken? Roep dan iedereen op om op jouw filmpje te stemmen! App dus gauw je (muziek)leraar, je buren en al je familie en vrienden en deel een stemoproep met je filmpje op Facebook of Instagram. Volg en tag ons @demuziekwedstrijd en we proberen jouw oproep te delen!

Bekijk hier alle filmpjes van 2023.

Hoe werkt het stemmen?
Van 16 tot en met 22 oktober is het publieksstemmen geopend. Zoek jouw favoriete filmpje uit en klik onderaan het filmpje op de stemknop. Bevestig je stem per mail en jouw stem telt mee! Je mag op meerdere filmpjes stemmen, maar slechts één keer per filmpje. Let op: je stem telt pas mee als je de bevestigingsmail in je mailbox hebt aangeklikt.

Winnaar
Na 22 oktober maken we de winnaar bekend via onze site en socials. De winnaar van de Publieksprijs is degene met de meeste stemmen. Natuurlijk krijgt de winnaar een mooie, muzikale prijs!