Winnaar filmpje van de maand januari

18 feb 2020

De winnaar van het filmpje van de maand is bekend! Het was even spannend, maar we hebben een winnaar! In totaal hebben jullie 3113 keer gestemd. Noah (11 jaar) is met zijn inzending ‘Ken je mij…’ het filmpje van de maand geworden! Een hele eer: hij kreeg de meeste stemmen van het publiek, in totaal 496 stemmen! 

Bij De Muziekwedstrijd bepalen jullie mee wie prijzen krijgt. Tussen 1 en 16 februari konden jullie stemmen op je favoriete filmpje. En dat deden jullie massaal. Noah ging er uiteindelijk met de prijs van de maand januari vandoor.

Over zijn filmpje zegt hij:

Dit liedje zong mijn oma altijd voor en met mij toen ik een jaar of 6 was.. Zij is mijn inspiratie geweest om te gaan zingen.. Oma zingt in een koor “All4fun” en afgelopen zomer werd ik uitgenodigd als gast-optreden door haar koor. Het was zo bijzonder om met het koor op te mogen treden en kijk hoe trots mijn oma is.. Ze staat achter mij en geeft mij op het einde een kus.. wat een mooie avond was dat.. ❤️ 

Filmpje van de maand februari 

In maart kiezen we een nieuw filmpje van de maand. Dan kijken we naar alle filmpjes die in februari werden opgestuurd! Wil jij daar bij horen en heb je nog geen filmpje ingestuurd? Tot en met 28 februari kun je nog meedoen aan de leukste muzikale wedstrijd van Nederland.

Wacht dus niet te lang en doe mee!