Wat is jouw favoriete filmpje van de afgelopen maand?

08 jan 2018

Van 8 t/m 21 januari kun je weer stemmen! Dit keer op het filmpje van de maand december en de eerste week van januari. Wie is jouw favoriet?

Hoe werkt het stemmen?
Je kunt op meerdere filmpjes stemmen, maar slechts één keer per filmpje. Je kunt stemmen door vanaf 8 januari helemaal onderaan het filmpje te klikken op de wedstrijdbeker. Vervolgens moet je een geldig 06 nummer invoeren. Daarna krijg je een code toegestuurd per sms op het nummer dat je hebt ingevoerd. Wanneer je de code (zonder spaties voor of na de code!) invult in het veld dat verschijnt, wordt je stem meegeteld. Klik hier voor een overzicht van alle filmpjes die in december en januari zijn ingestuurd.

Heb je in december en januari een filmpje ingestuurd?
Deel je filmpje dan op Facebook en roep je vrienden op om op jou te stemmen. Onderaan ieder filmpje zie je een Facebook icoontje. Als je hierop klikt kun je het filmpje meteen delen op Facebook.

Op 22 januari maken we de winnaar bekend via de site en op Facebook. De prijs voor het filmpje van de maand is 2 concertkaartjes voor een concert in Nederland naar keuze, met een maximum bedrag van 100 euro in totaal.

Tot snel!