Hoe werkt het stemmen?

23 mrt 2021

Bij De Muziekwedstrijd bepaal jij mee wie een prijs wint. Laat ons weten wat jij het beste, grappigste of muzikaalste filmpje vindt door erop te stemmen. Er zijn dit jaar maar liefst twee publieksprijzen te winnen. 

Het stemmen gaat als volgt: er is één stemronde, waarmee twee publieksprijzen te winnen zijn. Degene met de meeste stemmen en degene daarna winnen de publieksprijs. Stemmen kan van 10 mei tot en met 24 mei. Om te stemmen ga je naar jouw favoriete filmpje in de app en klik je op de stem- button. Vanaf 10 mei kun je stemmen. Je krijgt een mail ter controle. Als je op de link in de mail hebt geklikt heb je gestemd op het filmpje.

(In eerste instantie waren er twee stemrondes. Omdat we verwachten dat we nog veel filmpjes binnen zullen gaan krijgen, hebben we besloten er één stemronde van te maken. Zo maken alle inzendingen even veel kans op de publieksprijzen)

Verzamel zoveel mogelijk stemmen

Heb je zelf een filmpje ingestuurd de afgelopen weken? Roep dan iedereen op om op jouw filmpje te stemmen! WhatsApp dus gauw je leraar, de buurvrouw en al je vrienden en deel een stemoproep met je filmpje op Facebook of Instagram.

Meedoen aan De Muziekwedstrijd?

De Muziekwedstrijd is de leukste muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument. Zingen mag ook! Upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via onze site of de gratis app. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Je kunt een filmpje insturen van 20 februari t/m 9 mei 2021.