Stem op het filmpje van de maand oktober!

01 nov 2017

Van 1 tot en met 14 november kan iedereen stemmen op het filmpje van de maand oktober. Dus ook op jouw filmpje als je al meedoet aan De Muziekwedstrijd 🙂 Roep dus vooral je ouders, opa, oma, muziekleraar, vriendjes, buren, de juf of de meester op om op jouw filmpje te stemmen!

Hoe werkt het stemmen?
Je kunt op meerdere filmpjes stemmen, maar slechts één keer per filmpje. Je kunt stemmen door vanaf 1 november helemaal onderaan het filmpje te klikken op de wedstrijdbeker. Vervolgens moet je een geldig 06 nummer invoeren. Daarna krijg je een code toegestuurd per sms op het nummer dat je hebt ingevoerd. Wanneer je de code (zonder spaties voor of na de code!) invult in het veld dat verschijnt, wordt je stem meegeteld. Klik hier om meteen te stemmen.

Roep je fans op om op jou te stemmen!
Wist je trouwens dat je je filmpje heel makkelijk kunt delen op Facebook en zo je fans kunt oproepen om op jouw filmpje te stemmen? Onderaan ieder filmpje zie je een Facebook icoontje. Als je hierop klikt kun je het filmpje meteen delen op Facebook.

Op 15 november maken we de winnaar bekend via de site en op Facebook. De prijs voor het filmpje van de maand is 2 concertkaartjes voor een concert in Nederland naar keuze, met een maximum bedrag van 100 euro in totaal. Wij zijn benieuwd wie er gaat winnen…..