Stem op het filmpje van de maand februari

01 mrt 2019

Het mooiste, beste of leukste filmpje van februari? Dat bepalen we met elkaar! Van 1 tot en met 14 maart kun je stemmen op het filmpje van de maand. Wie is jouw favoriet? 

Bij De Muziekwedstrijd bepaal jij mee wie prijzen krijgt. Dat doen we met het filmpje van de maand. Stem op jouw favoriete filmpje en roep anderen op dat ook te doen. Het filmpje met de meeste stemmen belonen we met een mooie, muzikale prijs!

Heb je zelf een filmpje ingestuurd in februari? Roep dan al je vrienden, klasgenoten en de juf en meester op om op jouw filmpje te stemmen!

Hoe werkt het stemmen?
Van 1 tot en met 14 maart is het stemmen geopend. Je kunt dan stemmen op het filmpje van de maand februari. Zoek jouw favoriete filmpje uit en klik onderaan het filmpje op de wedstrijdbeker. Nadat je een mobiel telefoonnummer hebt ingevoerd, voer je  de code in die je per sms krijgt en wordt jouw stem meegeteld.

Je mag op meerdere filmpjes stemmen, maar slechts één keer per filmpje.

Heb je in januari zelf een filmpje ingestuurd?
Roep dan zoveel mogelijk vrienden op om op jouw filmpje te stemmen. Onderaan elk filmpje zie je het logo van Facebook. Als je daarop klikt, kun je het filmpje meteen delen op Facebook. Dé manier om je vrienden op te roepen op jouw filmpje te stemmen!

Winnaar
Op 15 maart maken we de winnaar bekend via onze site en Facebook. De winnaar is degene met de meeste stemmen. Natuurlijk krijgt de winnaar een mooie, muzikale prijs!