Stem nu op het mooiste, beste of leukste filmpje!

11 mei 2020

Het stemmen is weer geopend! Tot en met 17 mei kun je stemmen op jouw favoriete filmpje. Filmpjes die zijn ingestuurd vanaf 20 april doen mee. Het filmpje met de meeste stemmen wint een prijs.  Zo bepaal jij mee wie in de prijzen valt. 

Er kan nu gestemd tworden voor filmpjes die zijn ingestuurd vanaf 20 april. Op de filmpjes van 28 maart tot en met 19 april hebben we in een vorige ronde al gestemd.

Heb je zelf een filmpje ingestuurd de afgelopen weken? Roep dan iedereen op om op jouw filmpje te stemmen! WhatsApp dus gauw je leraar, de buurvrouw en al je vrienden en deel een stemoproep met je filmpje op Facebook of Instagram.

Hoe werkt het stemmen?
Van 11 mei tot en met 17 mei is het stemmen geopend. Je kunt dan stemmen op filmpjes die zijn ingestuurd vanaf 20 april. Zoek jouw favoriete filmpje uit en klik onderaan het filmpje op de stemknop. Bevestig je stem per mail en jouw stem wordt meegeteld. Je mag op meerdere filmpjes stemmen, maar slechts één keer per filmpje. Let op: je stem telt pas mee als je de bevestigingsmail in je mailbox hebt aangeklikt.

Winnaar
Na 17 mei maken we de winnaar bekend via onze site en Facebook. De winnaar is degene met de meeste stemmen. Natuurlijk krijgt de winnaar een mooie, muzikale prijs!