Stem nu op het beste, mooiste of leukste filmpje!

20 apr 2020

Hoera! De Muziekwedstrijd 2020 – ronde 2 is alweer even bezig. We hebben al heel veel mooie filmpjes voorbij zien komen.  Vanaf vandaag kun je stemmen op het beste, mooiste of leukste filmpje. Bij De Muziekwedstrijd bepaal jij namelijk mee welk filmpje in de prijzen valt! 

Met jullie stemmen zijn er twee publieksprijzen te winnen. We stemmen in twee rondes:

  • Ronde 1: 28 maart tot en met 19 april – stemmen van 20 tot en met 26 april.
  • Ronde 2: 20 april tot en met 10 mei – stemmen van 11 tot en met 17 mei.

Heb je zelf een filmpje ingestuurd de afgelopen weken? Roep dan iedereen op om op jouw filmpje te stemmen! WhatsApp dus gauw je leraar, de buurvrouw en al je vrienden en deel een stemoproep met je filmpje op Facebook of Instagram.

Hoe werkt het stemmen?
Van 20 tot en met 26 april is het stemmen geopend. Je kunt dan stemmen op filmpjes die zijn ingestuurd tussen 28 maart en 19 april. Zoek jouw favoriete filmpje uit en klik onderaan het filmpje op de stemknop. Bevestig je stem per mail en jouw stem wordt meegeteld. Je mag op meerdere filmpjes stemmen, maar slechts één keer per filmpje. Let op: je stem telt pas mee als je de bevestigingsmail in je mailbox hebt aangeklikt.

Winnaar
Na 26 april maken we de winnaar bekend via onze site en Facebook. De winnaar is degene met de meeste stemmen. Natuurlijk krijgt de winnaar een mooie, muzikale prijs!