Stem mee!

10 mei 2021

Wat een geweldige editie was de De Muziekwedstrijd 2021! Dankjewel voor al jullie mooie, muzikale en geweldige inzendingen. We genieten ervan. Heb jij alle filmpjes al bekeken?

En wist je dat je bij De Muziekwedstrijd mee bepaalt wie een prijs wint? Dat kan door je stem uit te brengen voor de publieksprijs. Laat ons weten wat jij het beste, grappigste of muzikaalste filmpje vindt door erop te stemmen. Er zijn dit jaar maar liefst twee publieksprijzen te winnen.

Zo werkt het
Het stemmen gaat als volgt: er is één stemronde, waarmee twee publieksprijzen te winnen zijn. Degene met de meeste stemmen en degene daarna winnen de publieksprijs. Stemmen kan van 10 mei tot en met 24 mei. Om te stemmen ga je naar jouw favoriete filmpje in de app en klik je op de stem- button. Je krijgt een mail ter controle. Als je op de link in de mail hebt geklikt, heb je gestemd op het filmpje.

Verzamel zoveel mogelijk stemmen
Heb je zelf een filmpje ingestuurd de afgelopen weken? Roep dan iedereen op om op jouw filmpje te stemmen! WhatsApp dus gauw je leraar, de buurvrouw en al je vrienden en deel een stemoproep met je filmpje op Facebook of Instagram.