Nieuwe editie start op 6 januari! Doe je ook mee?

23 dec 2019

Goed nieuws! Op 6 januari starten we een spiksplinternieuwe editie van De Muziekwedstrijd. Laat je horen en doe mee met De Muziekwedstrijd! 

Als je in de kerstvakantie je muziekstuk oefent, ben jij op 6 januari één van de eersten die een filmpje heeft ingestuurd. Met onze nieuwe gratis app wordt insturen een fluitje van een cent. Ga naar app.demuziekwedstrijd.nl, volg de stappen en je bent klaar voor De Muziekwedstrijd!

De Muziekwedstrijd is de leukste muzikale wedstrijd van Nederland. Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en speel je een instrument of kun je goed zingen? Doe dan mee! Je kunt meedoen met alle soorten muziek, met ieder instrument en alleen of samen met vrienden.

Meedoen 

Meedoen is is simpel. Oefen je muziekstuk en gebruik de gratis app om je filmpje op te nemen en in te sturen. Je kunt een filmpje insturen van 6 januari tot en met 28 februari. Iedereen die meedoet, krijgt van ons een diploma met tips van onze professionele muziekjury en je maakt natuurlijk kans op te gekke prijzen!

Schrijf 29 maart vast in je agenda, want dan sluiten we met elkaar De Muziekwedstrijd feestelijke af, tijdens de Muziekdag in TivoliVredenburg.

Nieuw 

Dit jaar hebben we de website en onze app vernieuwd. Alles is in een nieuw jasje gestoken. We hopen dat jullie het net zo mooi vinden als wij. En er is meer nieuws: dit jaar kun je, behalve een filmpje insturen, een reactie achterlaten en stemmen, ook meedoen aan een heuse ‘challenge’.

Laat jij in je filmpje zien dat je optreden niet alleen muziek, maar ook theater is? Speel je met een groep samen of ben je een echt podiumbeest? Doe dan mee met één van de challenges. Ga één of meerdere van de uitdagingen aan en selecteer de badges bij het insturen van je filmpje. Daarna deel je jouw filmpje op social media en laat je zien dat jij dat jij de uitdaging bent aangegaan!

App

De app in de Itunes- en Android-store die we vorige edities gebruikten is vervangen door een spiksplinternieuwe app! Ga naar app.demuziekwedstrijd.nl, volg de stappen en zet de app meteen op je telefoon!