Maak kennis met jurylid Jan-Willem Rozenboom

11 feb 2020

Tijd om een nieuw jurylid aan jullie voor te stellen! Hoewel, nieuw….. Jan-Willem Rozenboom zat vorig jaar ook al in de jury van De Muziekwedstrijd. Hij vond het zo leuk dat hij graag nog een keer van de partij is. Zijn naam zegt je misschien niet meteen iets, maar Jan-Willem is dè pianist en liedjesschrijver van Guus Meeuwis! Dus zijn muziek heb je vast wel eens gehoord 🙂
Verder speelt en luistert hij ook graag naar klassieke muziek. Hieronder kun je meer lezen over dit veelzijdige jurylid!

Ik speel zelf: Piano, accordeon, gitaar en basgitaar

Je zou me kunnen kennen van: De band van Guus Meeuwis

Mijn hobby’s zijn: Hardlopen, concerten bezoeken

Favoriete dier: Poes

Mijn lievelingseten: Oesters

Mijn gekste gewoonte is: Snurken

Mijn lievelingsmuziek is: Bach en Shostakovich

Mijn favoriete artiest is: Murray Perahia

Mijn favoriete outfit op het podium: Spijkerbroek en overhemd

Mijn grootste muziekblunder of het gekste dat ik heb meegemaakt tijdens een concert: Er kwam een mevrouw tegen me zeggen dat mijn eigen cd in de winkel van haar man te koop is. Of ik dat tegen het publiek wilde zeggen!!

Mijn tip voor de deelnemers aan De Muziekwedstrijd: Maak plezier!

Als jurylid bij De Muziekwedstrijd ga ik letten op: Spelplezier en muzikaliteit

Meer info over mij vind je op: https://jwrozenboom.nl/