Laatste kans om mee te doen aan De Muziekwedstrijd, inschrijving 1 dag verlengd!

28 feb 2020

Goed nieuws! We verlengen de inschrijving voor De Muziekwedstrijd met 1 dag. Grijp dus snel je kans en doe mee aan de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. 29 februari is de allerlaatste dag om je filmpje in te sturen… 

Eigenlijk zou De Muziekwedstrijd sluiten op 28 februari, maar speciaal omdat het een schrikkeljaar is, verlengen we de inschrijving met 1 dag. Dat zorgt ervoor dat jij misschien ook nog wel een filmpje kunt insturen. Grijp gauw je kans, klim in je instrument en doe mee!

De laatste dag om je filmpje in te sturen is 29 februari.

Iedereen die meedoet maakt kans op te gekke prijzen, krijgt een speciaal diploma en mag naar De Muziekdag, de feestelijke afsluiting van De Muziekwedstrijd. Op die dag spelen in TivoliVredenburg prijswinnaars en zijn er leuke, muzikale activiteiten te doen.

Over De Muziekwedstrijd
De Muziekwedstrijd is de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek, met ieder instrument en alleen of samen met vrienden. Zingen mag ook!

Meedoen is simpel. Oefen je muziekstuk en gebruik de gratis app om je filmpje op te nemen en in te sturen. Check: https://app.demuziekwedstrijd.nl & www.demuziekwedstrijd.nl