Laatste dag om op het filmpje van de maand te stemmen!

14 feb 2019

Vandaag is de laatste dag om op het filmpje van de maand januari te stemmen! Doe dus snel mee en stem op jouw favoriete filmpje! 

Bij De Muziekwedstrijd bepaal jij mee wie prijzen krijgt. Stem op jouw favoriete filmpje en roep anderen op dat ook te doen. Het filmpje met de meeste stemmen belonen we met een mooie, muzikale prijs!

Hoe werkt het stemmen?
Van 1 tot en met 14 februari is het stemmen geopend. Je kunt dan stemmen op het filmpje van de maand januari. Zoek jouw favoriete filmpje uit en klik onderaan het filmpje op de wedstrijdbeker. Nadat je een mobiel telefoonnummer hebt ingevoerd, voer je de code in die je per sms krijgt en wordt jouw stem meegeteld.

Je mag op meerdere filmpjes stemmen, maar slechts één keer per filmpje. Bekijk hier alle filmpjes die in januari zijn ingestuurd.

Heb je in januari zelf een filmpje ingestuurd?
Roep dan zoveel mogelijk vrienden op om op jouw filmpje te stemmen. Onderaan elk filmpje zie je het logo van Facebook. Als je daarop klikt, kun je het filmpje meteen delen op Facebook. Dé manier om je vrienden op te roepen op jouw filmpje te stemmen!

Winnaar
Op 15 februari maken we de winnaar bekend via onze site en Facebook. De winnaar is degene met de meeste stemmen. Natuurlijk krijgt de winnaar een mooie, muzikale prijs!