Kom naar de Muziekdag op 29 maart

07 mrt 2020

We hebben genoten van alle prachtige en muzikale filmpjes die jullie hebben ingestuurd voor De Muziekwedstrijd 2020. Alle reden om de wedstrijd feestelijk af te sluiten. Kom op 29 maart aanstaande naar TivoliVredenburg. Daar vindt de vrolijke en muzikale Muziekdag plaats, dé afsluiting van De Muziekwedstrijd 2020! 

Bericht n.a.v. het Coronavirus: Vooralsnog gaat de Muziekdag gewoon door. Wij houden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten en als het advies m.b.t. evenementen verandert en dit gevolgen heeft voor de organisatie van de Muziekdag, dan lichten we jullie uiteraard op tijd in.  

Vanaf 11.00 is er van alles te beleven: luister naar deelnemers en prijswinnaars van De Muziekwedstrijd, ga in gesprek met professionele muzikanten en doe mee aan toffe, muzikale activiteiten. Samen met TivoliVredenburg zorgen we voor een feestelijke dag!

Programma 

  • 11:00 – 13:00 | Muzikaal programma: luister naar deelnemers van De Muziekwedstrijd, probeer instrumenten uit of knutsel een muziekinstrument. En vergeet niet om te speeddaten met professionele muzikanten.
  • 13:00 – 13:50 | Prijswinnaarsconcert, deel I (de winnaars worden halverwege maart bekend)
  • 13:50 – 14:30 | Muzikaal programma: luister naar deelnemers van De Muziekwedstrijd, probeer instrumenten uit of knutsel een muziekinstrument. En natuurlijk kun je speeddaten met professionele muzikanten.
  • 14:30 – 15:20 | Prijswinnaarsconcert, deel II

Aanmelden

Deelnemer van De Muziekwedstrijd?
Als je deelnemer van De Muziekwedstrijd bent, heb je een uitnodiging voor de Muziekdag in je mail gekregen. Check snel je mail en klik op ‘aanmelden’. Vragen? Mail ons via info@demuziekwedstrijd.nl

Geen deelnemer De Muziekwedstrijd? 
Wil je komen kijken tijdens De Muziekdag en luisteren naar de prijswinnaars van De Muziekwedstrijd 2020? Stuur een mail naar info@demuziekwedstrijd.nl en geef aan met hoeveel personen je langs komt.

In gesprek over je filmpje met een professionele muzikant (Foto: De Muziekwedstrijd 2019)