Hoera! We zijn begonnen

07 jan 2020

Hoera! Sinds gisteren is De Muziekwedstrijd begonnen! Begin dus gauw met oefenen en upload daarna een filmpje van jezelf of samen met anderen via de site of onze gratis app.

De eerste filmpjes komen al binnen en we zijn enorm nieuwsgierig naar nog meer verrassende, lieve, schattige of te gek muzikale filmpjes. Kom maar op, dus!

De Muziekwedstrijd is de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zingen, spelen op een instrument, alleen of samen met vrienden, pop rap en klassiek: het mag allemaal! En iedereen die een filmpje instuurt, ontvangt een persoonlijk diploma met feedback van onze professionele jury.

Tijdens de Muziekwedstrijd regent het prijzen! Iedereen die meedoet maakt kans op mooie, muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En elke maand kiezen we met elkaar het ‘filmpje van de maand’.

👉🏻 https://demuziekwedstrijd.nl/
👉🏻 https://app.demuziekwedstrijd.nl/
Hoe stuur ik een filmpje in? 

Meedoen is simpel! Oefen je muziekstuk en gebruik de gratis app om je filmpje op te nemen en in te sturen. Je kunt een filmpje insturen van 6 januari tot en met 28 februari. Je filmpje mag maximaal vier minuten duren.

En we hebben voor je opgeschreven waar je op kunt letten als je een filmpje instuurt. Heb je bijvoorbeeld al bedacht waar je een filmpje gaat opnemen?  Met onze tips en trics ben je straks super voorbereid!

En onthoud: maak vooral plezier. Want muziek maken is gewoon super leuk!

👉🏻 https://demuziekwedstrijd.nl/tips-voor-het-insturen-van-een-filmpje/