Heb je al gestemd op het filmpje van de maand?

12 mrt 2019

Ruim een week geleden sloot de inschrijving voor De Muziekwedstrijd 2019. Jullie reageerden massaal en stuurden ruim 800 filmpjes in. Een fantastisch resultaat! Inmiddels is de jury druk bezig om alle filmpjes te bekijken.

En heb jij al gestemd op het beste of leukste filmpje van februari? Je kunt nog tot en met 14 maart stemmen. Wie is jouw favoriet?

Tip: Op 7 april sluiten we met elkaar feestelijk De Muziekwedstrijd 2019 af in TivoliVredenburg. Staat de datum al in je agenda?

Over het filmpje van de maand
Bij De Muziekwedstrijd bepaal jij mee wie prijzen krijgt! Dat doen we met het filmpje van de maand. Stem op jouw favoriete filmpje en roep anderen op dat ook te doen. Het filmpje met de meeste stemmen belonen we met een mooie, muzikale prijs!

Heb je zelf een filmpje ingestuurd in februari? Roep dan al je vrienden, klasgenoten en de juf en meester op om op jouw filmpje te stemmen!

Hoe werkt het stemmen?
Van 1 tot en met 14 maart is het stemmen geopend. Je kunt dan stemmen op het filmpje van de maand februari. Zoek jouw favoriete filmpje uit en klik onderaan het filmpje op de wedstrijdbeker. Nadat je een mobiel telefoonnummer hebt ingevoerd, voer je de code in die je per sms krijgt en wordt jouw stem meegeteld.

Je mag op meerdere filmpjes stemmen, maar slechts één keer per filmpje.

Heb je in januari zelf een filmpje ingestuurd?
Roep dan zoveel mogelijk vrienden op om op jouw filmpje te stemmen. Onderaan elk filmpje zie je het logo van Facebook op te roepen op jouw filmpje te stemmen!

Winnaar
Op 15 maart maken we de winnaar bekend via onze site en Facebook. De winnaar is degene met de meeste stemmen. Natuurlijk krijgt de winnaar een mooie, muzikale prijs!