Doe mee aan De Muziekwedstrijd!

08 feb 2021

Goed nieuws! Juist in deze ingewikkelde tijden laten we de muziek klinken en daarom start op 20 februari een nieuwe editie van De Muziekwedstrijd. Doe jij ook mee? Begin dan gauw met oefenen. We kijken uit naar je inzending! 

De Muziekwedstrijd is de leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en met ieder instrument. Zingen mag ook! Meedoen is simpel: upload een muziekfilmpje van jezelf of samen met anderen via onze site of de gratis app. Je kunt een filmpje insturen van 20 februari tot en met 9 mei 2021.

Professionele jury
Alle inzendingen worden bekeken door professionele musici. Zij zijn de jury van De Muziekwedstrijd. Iedereen die meedoet krijgt van ons een diploma met feedback van de jury. Met hun tips maak je jouw spel nog beter. De prijswinnaars worden in juni bekend gemaakt.

Muzikale prijzen 
Tijdens De Muziekwedstrijd zijn er mooie prijzen te winnen. We belonen niet alleen de allerbeste inzendingen. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En misschien verzamel je wel de meeste publieksstemmen en wordt je de winnaar van de publieksprijs. Kortom: begin gauw met oefenen en doe mee aan De Muziekwedstrijd 2021. Dé leukste, muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

  • Klik hier om naar de pagina met ‘veelgestelde vragen’ te gaan
  • Klik hier voor het wedstrijdreglement
  • Klik hier om te bekijken wie de juryleden zijn