De Muziekwedstrijd! De leukste muzikale wedstrijd

23 dec 2019

De Muziekwedstrijd is de leukste muzikale wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument. Zingen mag ook! Upload een filmpje van jezelf of samen met anderen via onze site of gebruik de gratis app. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Je kunt een filmpje insturen van 6 januari t/m 28 februari 2020.

Een diploma en heel veel mooie prijzen!

Tijdens de Muziekwedstrijd regent het prijzen! Iedereen die meedoet maakt kans op mooie, muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen weg. En elke maand kiezen we met elkaar het ‘filmpje van de maand’. Sowieso krijgt elke deelnemer van ons een diploma opgestuurd met tips van de professionele jury.

Feestelijke afsluiting

Natuurlijk sluiten we De Muziekwedstrijd feestelijk en muzikaal af. Op 29 maart organiseren we voor alle deelnemers de Muziekdag, in TivoliVredenburg. Ook als je geen prijs wint, is er van alles te beleven. Daar moet je dus bij zijn. Zet de datum dus vast in je agenda! 

Doe een challenge 

Nieuw! Dit jaar kun je, behalve een filmpje insturen, een reactie achterlaten en stemmen, ook meedoen aan een heuse ‘challenge’.

Laat jij in je filmpje zien dat je optreden niet alleen muziek, maar ook theater is? Speel je met een groep samen of ben je een echt podiumbeest? Doe dan mee met één van de challenges. Ga één of meerdere van de uitdagingen aan en selecteer de badges bij het insturen van je filmpje. Daarna deel je jouw filmpje op social media en laat je zien dat jij dat jij de uitdaging bent aangegaan!

App

De app in de Itunes- en Android-store die we vorige edities gebruikten is vervangen door een spiksplinternieuwe app! Ga naar app.demuziekwedstrijd.nl, volg de stappen en zet de app meteen op je telefoon!

Ga naar app.demuziekwedstrijd.nl om de app te gebruiken!