De Muziekdag komt eraan!

22 nov 2022

De Muziekdag komt eraan! Nog een paar nachtjes slapen en het Spoorwegmuseum stroomt vol met honderden kinderen, ouders en juryleden. We weten dan ook wie zich prijswinnaar van De Muziekwedstrijd 2022 mag noemen. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën. De jury kijkt naar allerlei verschillende muzikale vaardigheden. Win jij een prijs? Kom naar de Muziekdag op zaterdag 26 november.

Het totale programma kun je hier terugvinden. Wil je weten welke prijzen er te winnen vallen? Kijk dan op onze website en lees of kijk alles nog eens rustig terug.  Vooraf melden we via onze website of social mediapagina’s niets over de uitslag. De prijsuitreiking is echt op 26 november, dan worden de winnaars bekend. Ook wordt dan de winnaar van de publieksprijs bekend. De regels van De Muziekwedstrijd zijn te vinden in het deelnemersregelement. Via deze link kun je het reglement nog even checken. Alle deelnemers, docenten en/of ouders en verzorgers hebben een e-mail gehad met een aanmeldlink. De Muziekdag is verder niet publiekelijk toegankelijk.

De presentatie van De Muziekdag ligt in handen van Klaasje Meijer (oud-K3), misschien speelt de jury nog wel een mooie lied en natuurlijk hoor je een aantal prijswinnaars spelen. Tot op De Muziekdag!