De Muziekdag 2023

15 nov 2023

Het is bijna zover, de Muziekdag in TivoliVredenburg Utrecht! Op zondag 26 november organiseren wij voor alle deelnemers een feestelijk programma met workshops, een muziekspeeltuin, optredens en zelfs een heuse Virtual Reality-ervaring, waarmee je een uniek kijkje kunt nemen in een orkest. Ook is het mogelijk om op de dag zelf een persoonlijk jurygesprek aan te vragen. De Muziekdag is gratis toegankelijk.

Val ik in de prijzen?
Heb je een prijs gewonnen tijdens De Muziekwedstrijd 2023, dan nemen wij persoonlijk contact met je op. Alle prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad. Ben je niet in de prijzen gevallen, dan is het niet nodig om je instrument mee te nemen naar de Muziekdag. Tijdens de Muziekdag maken we de prijswinnaars officieel bekend en treden de winnaars op voor publiek.

Programma Muziekdag

Vanwege de grote hoeveelheid deelnemers en de beperkte capaciteit in TivoliVredenburg is de Muziekdag opgesplitst in twee delen:

10.00-13.15 uur 
Ochtendprogramma voor deelnemers uit categorie 1 (4 t/m 8 jaar) + 3 (groepen)

AANMELDEN

13.30-16.15 uur 
Middagprogramma voor deelnemers uit categorie 2 (9 t/m 12 jaar).

AANMELDEN

Aanmelden voor jouw programma kan via bovenstaande links. Het is toegestaan om per deelnemer max. 2 gasten mee te nemen. Ook is het mogelijk om op de dag zelf in te tekenen voor een persoonlijk jurygesprekje. Heb je hier interesse in, geef dit dan alvast aan bij het aanmelden, net als het aantal gasten dat je graag wilt meenemen.

 

Praktische info De Muziekdag

Waar? TivoliVredenburg in Utrecht – Route & parkeren
Wanneer? Zondag 26 november 2023

Heb je nog vragen? Mail ons dan gerust via info@demuziekwedstrijd.nl. We zien je graag tijdens de Muziekdag op 26 november in Utrecht!