De inschrijving is begonnen

13 sep 2022

De inschrijving van De Muziekwedstrijd is begonnen!  Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven voor de leukste online muziekwedstrijd van Nederland en Vlaanderen. Het maakt niet uit hoe goed je bent, welk instrument je bespeelt, of je zingt en of je les hebt of niet. De start is niet ongemerkt voorbij gegaan want de eerste video’s stromen al binnen! 

Inschrijven voor De Muziekwedstrijd gaat heel simpel. Je kiest een muziekstuk uit, oefent het en neemt het op met je telefoon of met een camera. Ben je tevreden? Dan kun je je video uploaden via de web app van De Muziekwedstrijd. Je video mag maximaal 4 minuten duren en je mag maximaal drie verschillende inzendingen insturen!

Je kunt meedoen in 3 categorieën. Categorie 1 is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Categorie 2 voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en Categorie 3 is de groepschallenge. De groepschallenge is nieuw dit jaar en is voor groepen vanaf 6 kinderen. Het thema van de groepschallenge is ‘reizen’. Wil je er meer over weten? Kijk dan naar het filmpje dat onze presentator Klaasje hierover opnam.

Wil je dus ook schitteren op ons online podium? Doe dan mee met De Muziekwedstrijd. We kijken uit naar al jullie filmpjes!