Chevannyo (11 jaar, drums) deed mee aan De Muziekwedstrijd

13 jan 2020

Chevannyo (nu 11 jaar, drums) stuurde vorig jaar een filmpje in voor De Muziekwedstrijd. Hij raadt andere kinderen aan om ook mee te doen, om dat het leuk is en je feedback krijgt van een professionele jury.

Hoe lang drum je al? Ik drum al vanaf mijn 2e levensjaar.

Waarom heb je gekozen voor dit instrument? Omdat ik vanaf kleins af aan thuis en bij de kinderopvang met stokken, bestek of potloden op alles sloeg wat geluid maakte.

Wat voor soort stukken speel je het liefst? Gospel, pop en reggae.

Wat is jouw lievelingsmuziek? 24K magic van Bruno Mars.

En je lievelingsartiest / band? Myron Matitawaer (een drummer) en Pentatonix (band)

Waarom heb je vorig jaar meegedaan aan De Muziekwedstrijd? Omdat ik met Okido podium, een wedstrijd van Kinderen voor Kinderen, heb meegedaan en heb gewonnen. Ik wou graag meedoen met een andere talentenjacht of muziekwedstrijd.

Zou je andere kinderen ook aanraden om mee te doen? Ja, omdat het leuk is en je krijgt ook feedback van professionals en daarmee kan je jezelf verder ontwikkelen.

Wil je verder nog iets kwijt? Ik zou het leuk vinden om een klassiek stuk te drummen.