Dit zijn de prijswinnaars van De Muziekwedstrijd 2019!

28 mrt 2019

Groot nieuws! De jury is eruit: dit zijn de prijswinnaars van De Muziekwedstrijd. Uit meer dan 800 filmpjes werden de winnaars gekozen.

De jury heeft 1e, 2e en 3e prijzen uitgereikt, eervolle vermeldingen en prijzen voor originele filmpjes. Eerder werden al de publieksprijzen bekend: de filmpjes van de maand.

1e, 2e en 3e prijswinnaars mogen optreden tijdens De Muziekdag, op 7 april in TivoliVredenburg. De andere prijswinnaars worden ook in het zonnetje gezet: zij mogen op het podium hun prijs in ontvangst nemen. We hebben er heel veel zin en hopen iedereen te zien op de 7e april.

Prijswinnaars, categorie 1
Prijswinnaars treden op tijdens De Muziekdag, op 7 april.

Eervolle vermeldingen en originaliteitsprijzen, categorie 1
Eervolle vermeldingen en originaliteitsprijzen worden in het zonnetje gezet op het podium, tijdens De Muziekdag, op 7 april.

Prijswinnaars, categorie 2

Eervolle vermeldingen en originaliteitsprijzen, categorie 2
Eervolle vermeldingen en originaliteitsprijzen worden in het zonnetje gezet op het podium, tijdens De Muziekdag, op 7 april. 

Filmpje van de maand
Iedereen die wilde kon meestemmen op het filmpje van de maand. Dit zijn de winnaars:

  • Het filmpje van de maand januari is gewonnen door Amy Jane Alberts, piano (10 jaar). Amy Jane won ook een eervolle vermelding.
  • Het filmpje van de maand februari is gewonnen door Sebastiaan Aerts, trompet (9 jaar).

Aanmelden voor De Muziekdag
Voor deelnemers van De Muziekwedstrijd en ouders en/of familie
Ben je deelnemer van De Muziekwedstrijd 2019? Bij het insturen van je filmpje heb je een mailadres opgegeven. Naar dat mailadres hebben we de uitnodiging voor de Muziekdag ingestuurd. Dus check snel je mail en klik daar op ‘aanmelden’. Geen mail gekregen? Mail ons dan op demuziekwedstrijd@christinaconcours.nl. Dan kijken we het voor je na.

Geen deelnemer De Muziekwedstrijd 2019
Wil je komen kijken tijdens De Muziekdag en luisteren naar de prijswinnaars van De Muziekwedstrijd 2019? Stuur ons een mail en geef daarin aan met hoeveel personen je langs komt.