Bart Boonstra

29 sep 2017

Hoi allemaal, ik ben Bart!

Naast presentator van Nickelodeon en Youtuber, ben ik een echte muziekfreak. Ik luister heel veel muziek, maar vind het ook te gek om muziek te maken.

De komende tijd hoop ik ook jullie hier enthousiast voor te maken. Op deze pagina en op het Youtubekanaal van De Muziekwedstrijd kunnen jullie de komende tijd filmpjes van mij verwachten die allemaal met muziek te maken hebben. Ook presenteer ik de finale en prijsuitreiking op 11 februari 2017 in Diergaarde Blijdorp.

Maar voor die finale heb ik wel super goeie kandidaten nodig. Ik kijk daarom onwijs uit naar jullie filmpjes voor De Muziekwedstrijd. Wel meedoen hè?! Tot snel!!

Bekijk hier de filmpjes van Bart!

Doe mee aan De Muziekwedstrijd!

Waar moet je op letten als je een filmpje gaat maken?

En wat nu als je nog geen instrument speelt?

Waar neem je je filmpje op?

Bart gaat op bezoek bij Tania Kross