De wedstrijd

De Muziekwedstrijd is een online wedstrijd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument. Zingen mag ook! Laat een filmpje maken van jezelf of samen met andere kinderen. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Met de gratis app kun je je filmpje nóg leuker maken door een kleurige omlijsting toe te voegen. Speel jij tussen de bomen in het bos? Of sta je liever in de spotlights? Je kunt een filmpje insturen van 1 oktober 2017 t/m 31 december 2017.

Klik hier voor het wedstrijdreglement van De Muziekwedstrijd

Het regent prijzen tijdens De Muziekwedstrijd! Alle kinderen die een filmpje insturen mogen sowieso gratis naar de prijsuitreiking in Diergaarde Blijdorp op 11 februari 2017. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste uitvoering, maar bijvoorbeeld ook voor het grappigste en het origineelste filmpje en voor het ‘filmpje van de maand’. Een aantal prijzen wordt door het publiek bepaald.  Verder zijn er prijzen te winnen als het opnemen van je eigen videoclip en concertkaartjes. Iedere week worden er bovendien Intertoys Giftcards verloot onder de inzendingen! Houd onze Facebookpagina, Instagram en Snapchat in de gaten voor updates over prijzen of om mee te doen aan leuke winacties!

Een jury van professionele muzikanten beoordeelt alle filmpjes en kiest de deelnemers die door mogen naar de finale. Deze is op 11 februari 2017 op een wel heel speciale plek… De finalisten mogen namelijk live optreden in de Classic Express, de enige rijdende concertzaal ter wereld! De Classic Express komt op deze dag naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De finale is voor een klein publiek, maar alle deelnemers aan De Muziekwedstrijd krijgen een vrijkaartje voor de dierentuin zodat ze op 11 februari de finale rechtstreeks kunnen volgen op grote schermen en live bij de feestelijke prijsuitreiking aanwezig kunnen zijn. Blok 11 februari dus in je agenda als je een filmpje hebt ingestuurd!